събота, 17 септември 2011 г.

Данъчни! Илюминати! Рептилии! Дракони! 1

Някога, не много някога, преди само няколко хиляди години (какво са те в контекста на вечността, която не съществува; или пък спрямо възрастта на Земята – няколко милиарда години, а за Безвремието да не говорим) някакви всемогъщи пришълци – ануннаки? - долетели от Небитието или от майната си (да ме извиняват за непристойните думи!) и решили да създадат човек, който да им бъде роб. За какво им е било това, по принцип толкова развити същества (или същности?), които могат като се кютнат из Космоса, да акостират където си искат, да създават такова сложно същество, за поддържането на живота на което, изчислено в човеко-въздухо-водо-храно-легло-и-прочее-дни, се изискват много средства и това, което им работи  то, всъщност трябва да излиза в най-добрия случай на нула, съпоставено с разходите по поддръжка. 
 Е, не са плащали заплати, нито осигуровки – за пенсии и здравни, нито данък общ доход, нито трудова злополука, болест и майчинство и всичко по надлежния ред. Дали пък поради това не са излизали на сметка? Или още тогава са открили заплатите на черно? Няма как да го докажем, всичко е унищожено от Потопа. Даже понякога в изследователите възникват съмнения дали тия пришълци не са предизвикали тенденциозно потопа, за да унищожат всичката документация, тъй като хората, които отказали да бъдат роби, основали данъчна инспекция и пратили на Пришълците уведомително писмо за осъществяване на пълна планетна ревизия, която трябвало да се осъществи на първи август 6251 г. преди Христа (по тогавашното летоброене, забравих как се е казвал месец август, но има сигурни данни, че приравнено към юлианския календар е август, за грегорианския има спорове). Да, в писмото наистина пишело „Преди Христа”. Пришълците не могли да се сетят за кой точно Христо става дума, но и това им се видяло подозрително. А най-вече ги стряскала сумата, която данъчните щели да им тръснат. Затова – хоп и потоп!

    Ех, ануннаки, ануннаки! Ако вместо ядящ и изхождащ се човек, производител на изпражнения и данъчни ревизии, единственото същество, открило мързела и начина на постигането му, бяхте създали едни прости роботи – хем не мислят, хем правят само това, за което са програмирани, хем не ядат, не генерират екскременти, нито боклук, нито писания, партии, доноси и прокламации, щяхте да сте много по-щастливи! Ма нейсе – станалото – станало! Излетели и не се видели. Забравихме да споменем, че тия пришълци, наречени в епоса за Гилгамеш (или там някъде из клинописите) ануннаки, изглеждали като рибо-човек – живеели в и морето, и на сушата.

  И както излетели – а хората междувременно се отдавали на водни спортове из потопа... Между другото Ной тогава направил огромен капитал, организирайки масови яхт-клубове и дружества по сърфинг и водни ски, и създал първата световна корпорация, именувана „Аз обичам водата”...
...Както излетели анунаките /оставяйки заветните думи 
I, ll be back!, използвани после във филмите Терминатор, без да се плати авторско право!, така на земята кацнали Рептилиите, които отдавна следели какво става на земята (те си нямали друга работа) и, знаейки за данъчните инспекции, били сигурни, че скоро на анунаките ще им светят космическото масло.

   Рептилиите са влечугоподобни създания, наричат ги дракони и се смята, че целият драконов фолклор и митология се дължи на тях. Кой знае защо, обаче, понастоящем в някои среди, с преобладаващи любители на конспиративните теории, се счита, че драконите са лоши и целта им е да заличат човешкия род. Защо не са го направили още когато са кацнали за първи път? Все пак – за същества, които нямат друга работа (а да постигнеш това да нямаш работа не е по силите на всеки!) и могат да следят развитието на живота в детайли на някоя различна от тяхната планета – това не изглежда да е било трудно – унищожаването на любители на водни спортове. Най-малкото – могли са да пресушат водоемите, да изсмучат всичката вода – и Ной щеше да фалира.

Ама не! Кой знае, може би са искали да видят какво е да преживееш данъчна ревизия, защото са били на принципа „Трябва да се опита от всичко!”...

Следва.

Няма коментари:

Публикуване на коментар