понеделник, 9 януари 2012 г.

Земята е една от топките на Бог


     Такова послание получил вчера изявеният столичен контактьор и ченълинг-мастър Г.З.
Г.З. (да не се бърка с Гражданска защита!) провеждал медиумен сеанс в късните следобедни часове. По време на сеанса най-ненадейно се включил духът на покойната от няколко хиляди години Долорес Мария Хесус Кармен Тантрика Сакрумгениталия Вибратория Трансценденс и казал следното:

   „В пълна грешка сте вие, земните хора, като мислите, че всичко кръгло е свързано с Жената и Женското начало! Тъпаци! Простаци! Абдали и идиоти! Кръглото няма нииищичко общо с Женското! Виждали ли сте топки?”

     При този въпрос духът на Сакрумгениталия млъкнал види се – чакал отговора на достопочтения Г.З. И той – ще не ще - принудил се да отговори:

– Хък-мък, виждал съм.

– Аха! Е защо ги свързвате с Женското начало?! Изобщо – какво значи това „женско начало”? А край има ли?

     Г.З. съвсем се объркал. Вибратория явно видяла объркването на медиума и, за да го избави от този конфуз, а и понеже имало опасност да се прекъсне нишката му и той никога да не съумее да се върне в тялото си, изтърсила лаконично:

– Земята е една от топките на Бог!

     След което изчезнала. При изчезването й пред слисания Г.З. се материализирал някакъв изключително стар ръкопис. Ръкописът бил предаден веднага след сеанса в съответния институт. Там учените разчели едно от изреченията в него, което също гласяло: „Земята е една от топките на Бог”.

     Сформиран е голям екип от трансдисциплинарни експерти, които да разчетат, определят и установят „какво е искала да каже Трансценденс и какво пише в ръкописа.” 

     От изключителна важност е това да бъде разбрано, предвид очакваните събития в края на 2012 година.


:))))))))))



2 коментара:

  1. Тука сега много се обърках.Долорес Мария добре,но Сакрум после гениталия и накрая Вибратория,а и Тантрика да не забравя хехехех
    Гениално име Сонче си измислила.
    Това с топките няма да го коментирам :))))
    Нооо чакам ръкописа с нетърпение, да се произнесат разбиращите :))

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря ти, Кайти! :)))
    Дано наистина скоро го преведат тоз ръкопис! Че го овапцахме с тия топки! :))))
    Поздрави! :)

    ОтговорИзтриване