петък, 24 януари 2014 г.

Шок! Земята е яйцеклетка!


Преди броени дни световноизвестният медиум и контактьор П.У.Т., съветник на президенти и велики просветлени, получава спешна небесна телеграма. В нея комисия от архангели му съобщава, че всъщност планетата Земя е яйцеклетка, която току-що е узряла. Това, разбира се, не е най-важното от селестианската депеша! По-същественото е, че П.У.Т. е разбрал, че към Земята летят милиони небесни сперматозоиди!

Космическото време, то е ясно за драгите ни читатели, е различно от местното земно такова, но, независимо от това, до дни се очаква най-изявените небесни сперматозоиди да стигнат до нашата Земя, т.е. до яйцеклетката. П.У.Т. твърди, че е твърде възможно планетата ни да бъде оплодена!

Но място за паника няма, уважаеми читатели, слушатели, бърсатели и прочие жители! Защото, фактически, планетата ни ще се умножи! Вече текат фючърсни продажби и търгове за закупуване на предстоящите, новопръкнали се клетки-планети!

Няколко будни граждани се питат кой ги продава. Ние, от редакцията, разбира се, не знаем. Предполагаме, че същият, който е започнал да продава и земята навремето...

Очаквайте продължение (то зависи от като как ще тръгне процесът на оплождане, разбира се)!

...

24.01.2014г. Соня Петрова - Аеиа Добави в Svejo

4 коментара:

  1. И що точно П.У.Т. бе Сонче ? Някои хора са с не особено чисто съзнание, да знаеш :)))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. :)))) На мен все на таквиз контактьори ми върви, Кайти! ;) Ако не е Г.З., ще е П.У.Т. !!! :))))

      Изтриване
  2. Аз само минавам (както обикновено нямам нищо общо с темата, освен, че ПУТ ще ни отведе отвъд обетованата земя), но от доста време ми се струва не съм минавал тук и не съм правил сексуално-перверзни намеци, а това е някак загуба... ама тоя увод ме измори и си представяйте, че съм направил точно това.

    ОтговорИзтриване