петък, 10 януари 2014 г.

Медитация: Петте елемента - ДНК на Вселената


...

...

10.01.2014г. Соня Петрова - АЕИА

5 коментара:

  1. Красиво ! Най-красива и по сърце ми е жълтозелената част от ръката, а червената леко ме дразни :))) Ейй верно са 5 цвята :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Я! Интересно, Кайти! Значи вече не си падаш по долните чакри (ако изобщо някога си си падала изобщо, де)! :))) Сега си към Сърцето - зелено! С елемент на Слънчевия сплит (Манипура - жълто) - супеееррр! Процесите в тебе се развиват перфектно, пу-пу!

      Изтриване
    2. Честно казано ме влече жълтото и оранжевото, но зеленкото така добре се съчетава с тях, че са неустоими :)) Ама аз съвсем лаишки гледам на нещата - харесвам си ги по импулс и просто така на пръв поглед. Ако това не омаловажава нещата ....смутена съм ..с това сърце.. :-D Между другото скоро се пробвах по време на медитация да ми дойде нещо, някакво видение облечено в думи и се появи това "времето и восък" Обаче какво значи и как да го интерпретирам и дали да го ? Или да не го мисля повече ?
      :))

      Изтриване
    3. Времето за теб е като восък - можеш да го моделираш, както си искаш, също като восъка. Още - восъкът може да се удължава и скъсява, отново според човека, който работи с него. Според мен е важно послание!

      Изтриване