вторник, 17 юли 2012 г.

Големите Космически Същества: Абе, тия са луди!!!




Големите Космически Същества (ГКС) са всъщност хора, които живеят извън гравитационните полета на звезди, планети и други космично-хаотични обекти. Земните хора са също Големи Космически Същества, които по една или друга причина са се привързали и пристрастили към Гравитацията - оказва се, че тя била отчайващо пристрастяващо нещо! В добавка към това са се превърнали в големи любители на кислорода и на огромните материални скорости.

ГКС ползват т.нар. "черна енергия" и същевременно са част от нея - тя е все още загадка за земните хора, макар, преди да станат любители на Луна-Парка, да са знаели много добре всичко за нея.

За ГКС всички Галактики са всъщност Лунапаркове и АЕЦ-и. Слънцето е четвърторазряден АЕЦ. Но земните хора са забравили и това, и дори често го обявяват за Бог - през определен брой Кръгове!

Големите Космически Същества имат невъобразимо широки разбирания, но не могат да не обявят за луди своите гравито-пристрастени Братя.

Ето какво подочух случайно от едно ГКС, май намиращо се в момент на леко пиянство, причинено от извънгравитационно отпускарско разпускане: "Абе, тия са луди! Как може да летиш и да се въртиш цял живот с бясна скорост на една малка топчица, разположен на дъното на нейния гравитационен кладенец, и в същото време да се мислиш за "здраво стъпил на земята"! Не стига това, ами и се въртиш и веселиш около някакъв си АЕЦ, който мислиш за Основна Звезда, от която зависело всичко! Гледат АЕЦ-а и му се възхищават как се мъдри между клоните!





Те също имат АЕЦ-и, но никога не правят около тях лунапаркове! Луди хора! Когато в нашите АЕЦ има разни повреди, макар и малки - те го наричат или "гнева на бога", или "магнитни бури"! И дори не се сещат, че, ако не сме ние, да ги отремонтираме уставно, лунапаркът им ще отиде на извънгравитационно кино! Луди, луди, луди, гравитопристрастени ГКС, които наричат себе си Човеци!"

17.07.2012г. Аеиа



2 коментара: