сряда, 7 ноември 2012 г.

О, неразумний юроде, от що си мислиш, че си връх на сладоледа?!


Снощи пак, за кой ли път, си падах от смях с Уилсън. На нощен ред бяха растенията и тяхното свойство да влизат в телепатичен контакт с хората. Както казва Авторът, преразказвам, най-често в този двустранен телепатичен контакт човекът е напълно неосъзнат за него.

Каквооо!? Значи всяко едно растение може да ми чете мислите, м?!

Като се говори за секс пред растения, те започвали да излъчват разни вещества, които повдигали "настроението" и на тях самите, и на околните хора. Ритуалите за плодородие преди време - когато хората са се впускали в сексуални изпълнения на току-що изораната нива, явно не са били продиктувани само от сексуална разпищоленост и слободия - както имаме обичай да мислим днес...

Спомням си момента, беше преди десет години, когато си купих книгата "Гласът на розата" - не помня името на автора, но купуването стана на едно изложение и май самият издател ми я продаде - понеже каза: "Ако не Ви хареса - върнете ми я!", а жената, която беше с него на щанда, леко го поскастри, че за първи път чувала такова нещо от него! :))) Е как ще забравя Розата в такъв случай!

Който се интересува от това дали растенията имат интелигентност, ум, съзнание и разбиране - може да види въпросната книжка. Интересна е.

Не че си падам много по растения, но е приятно да знаеш, че, дори да не искаш, те знаят какво мислиш!

...

07.11.2012г. Аеиа

2 коментара:

  1. Аз за моя ум се чудя има ли го и къде е, ти за растенията да съм четяла :))))
    Предпочитам да преразказваш.
    Наготово ;)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. хахах, Кайти, има го, я! :))) Според нЕкои мъдреци - ако нещо го има на точно определено място - значи го няма! Било илюзия! Умът ти е навсякъде, някак холографски си го представям (не само твоя), което значи, че го има. Че не е илюзия! Надявам се, де ;)))

      Изтриване