вторник, 18 февруари 2014 г.

Принцът-перверзник и Спящата красавица


И така, принцесата станала на шестнадесет години. Живеейки щастливо и безметежно, изведнъж й се прищяло да се качи на най-високата кула на замъка - никога не се била качвала там.

...

Кула ли? На какво Ви прилича една кула, уважаемий приятелю!? Това, разбира се, не било кула, а просто един символ на Фалоса. Принцесата, то е ясно, не се е катерила по символ, а по нещо напълно реално и действително. Колапсирано от Наблюдателя в нашата, привидно консенсусна, реалност.

...

Да, обаче Принцесата била предупредена да не се занимава с такива неща! И дори знаела точната възраст, около която тегнела прокобата на злата Орисница. Е, знаейки, че не трябва да се занимава с такива неща на точно тази възраст, тя, въпреки това, решила да се катери по високата, дебела кула!

И там, както е известно, се убола. Е, не на самата кула - на нещо доста по-малко - едно Вретено. Тук би трябвало да се посмеем...

...

Убождането не било само просто убождане. Всъщност това представлявало приспиване на сексуалността на Принцесата за сто години. Това била цената на любопитството принцесино... Защо точно сексуалността ли? Защото красотата я има, единствено защото съществува така наречената сексуалност. Възможно е приказният мета-език, казвайки "спяща красавица", да има пред вид "спяща сексуалност".

И Принцесата, и всички около нея заспали за сто години. Сто! Около Двореца израсла огромна, непроходима Гора. Трънлив Храсталак...

Не е нужно да обясняваме какво символизирал непроходимият храсталак, който опасал двореца за тези сто години! Но, хайде, ще споменем, все пак - този непроходим храсталак, тези плашещи гори, били всъщност "храсталакът на спящата принцеса", или, с други думи - пубисната принцесина растителност. Да, когато Принцът успял да стигне до нея, побеждавайки непроходимия хласталак, принцесата всъщност била вече бабичка - на цели 116 години!

А младият и красив Принц, за наше щастие, бил отявлен геронтофил! Пък дори и да не е бил такъв, преди да стигне до недостъпната възстара принцеса, то той неминуемо би станал - в борбата с "храсталака"...

Но, каквото и да говорим, само един крайно перверзен тип би целунал с любов една сто и шестнадесет годишна жена. Геронтофил, дори до степен некрофил, мили деца!

(или има нещо сбъркано в нашето възприятие за времеви поток?)

Тук следва многозначително намигване.

...

Ето я и цялата приказка в телеграфен стил:

Очакваната с години принцеса е орисана от злата орисница да се убоде на вретено, когато навърши 16 години - и да умре (може би злата вещица е имала предвид, че Принцесата ще се зарази с нелечима, полово-предавана болест? Науката мълчи по въпроса)! Последната фея-орисница, която по една случайност все още не била дала своето орисване, успява да смекчи злата прокоба, като казва, че Принцесата наистина ще се убоде, но от това ще последва стогодишен сън, а не смърт. Или с други думи - принцесината сексуалност ще заспи за цели сто години.

И само "Целувката на Любовта" ще може да я събуди от този сън.

Принцесата става на шестнадесет. Вижда една привлекателна, висока кула в замъка, в който живее. И осъзнава, че никога преди не се е качвала на тази Кула! Кулата всъщност е Фалос - това уточнение се налага, понеже езикът на приказките и сънищата няма много общо с речта на хората, наречена от някои мъдри представители на вида "хоминидно грухтене". ... Изкачва се Принцесата на Кулата, а там - точно на върха, в една малка стаичка седи бабичка, която преде на вретено. Царят отдавна е наредил да се изгорят всички вретена в царството, но точно това, точно в тази кула, придворните подпалвачи са го пропуснали - за зла беда!

Принцесата е очарована от въртенето на вретеното. От преждата, която излиза от това въртене - като по магия! Пожелава и тя да пробва. Бабата й дава - и прокобата на злата орисница е действителност! Принцесата се убожда. Ужасена, тя се отдръпва. Спуска се надолу по кулата, отива в покоите си - и там заспива. (Сексуалността й вече никаква я няма. Тя се е уплашила здравата. Пък и прокобата не е за пренебрегване!)

Заспалата Сексуалност може да се събуди само от съприкосновение с истинската Любов. Едното катализира другото. Всъщност, това са двете лица на една от най-великите Сили във Вселените - Творческата... И това ще стане, както е според Пророчеството и Орисничеството, когато Принцесата бъде целуната от "целувката на Любовта".

Принцът, овладял тази Сила, наречена условно "Любов", отстрани прилича на абсолютен извратеняк или синонимно - перверзник. На него не му пречи да премине през опасната, обрамчила замъка на километри, трънлива Гора. Не му е проблем и да целуне с любов една спяща, 116-годишна баба.

Имаме късмет с такъв вид Принц, нали, Деца?

...

...

18.02.2014г. Соня Петрова - Аеиа

4 коментара:

  1. Ще уплашиш децата с този прочит, бе Сонче :)))))
    и представи си бащата на тази принцеса наредил всички фалоси..опс вретена да бъдат изгорени !!! Какъв лош човек :)) няма да живея в неговото царство амахаа

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Такива сме си ние, йогинките, Кайти! ;) :)))) Ориентираме се предварително къде, как и с кого да живеем само по "детските" приказки :))))))

      Изтриване
  2. Изводът е ясен: яка кула си трябва, а не някакво си вретено, на което една принцеса само да се бодне и до такава степен да се разочарова, че да й заспи сексуалността! :):):)

    ОтговорИзтриване