понеделник, 10 февруари 2014 г.

Конспирация "ЕВОЛЮЦИЯ"!!!


Всъщност, самата еволюция не е "конспирация". Нито лъжа. Нито противостои на идеята на "креационизма".

Писах преди месец, но постът не беше от четените, затова пак ще напиша.

...

Вече дори и на Земята се знае, че времето не тече по еднакъв начин, когато се намираш на повърхността на Земята и когато си в "открития Космос", и се движиш със скорост, близка до тази на светлината (парадоксът на близнаците и пр.).

Можем да си представим, че някакъв вид "Светлинни същества", които могат да бъдат дори обикновени човеци, извършват еволюция на дадени организми по следния начин:

Вземат известен брой организми (същества) и ги закарват в открития Космос. Там правят някакви генетични или други промени - за около седмица например. После ги връщат на Земята. На Земята обаче вече са минали милиони години.

Тези Светлинни същества обаче могат по същия начин да се връщат и в миналото.

За същество, никога не напускало Земята, еволюцията ще изглежда като траеща милиони години. Но за друга креатура, която често лети из Космоса, земната еволюция е просто генетична игра, която не изисква почти никакво време, а само познание и съответстващите му умения.

...

Сините човечета, които преди време откраднаха целия пещерен морски мъх, отново кацнаха на планетата Земя.

Този път направиха връзка с "въздушните същества". Хората и всички от техния свят, както се знае, са "водни същества" - плътността им е близка до тази на водата. По тази причина, те не могат да разберат, че живеят заедно с въздушни и с огнени, а и със земни същества. Всъщност, приказките и митовете говорят за "саламандри, силфиди, ондини, гноми" и подобни духове на елементите, но, както казва стандартният човек: "това са само приказки, образи, архетипове! нищо повече". Не че е нужно повече, ама човекът дори е забравил, че спада към "ондините".

Но, стига за хората! Говорим за сините човечета, все пак. Свързвайки се с "въздушните същества", те бяха поканени в тяхната главна резиденция. Тя се намираше, разбира се, в земната атмосфера, точно над държавата Чили. Ех, ако можеха чилийците да видят какви замъци и градове от въздух се кипрят над главите им! Ама не можеха!

...

На картинката: ВРЕМЕТО (МЕДИТАЦИЯ)

...

Времето - Охлюв с Крила,

Залепнал хлъзгаво в Пространството,

Когато не ползва Крилата.

...

10.02.2014г. Соня Петрова - АЕИА

Няма коментари:

Публикуване на коментар