сряда, 26 юни 2013 г.

Махатмите обичат златото


В алокалния атемпорален Свят на Махатмите настъпи нечувано вълнение - изведнъж като от нищото се пръкнаха милиони махатми, които твърдяха, че им е писнало да са толкова висши и да висят близо до Бога, та искат да отидат на планетата Земя и да почнат отначало.

Махатманското ЦРУ моментално започна проучвания - съмняваше се, че малцинствена група махатми е поставила навсякъде и съвсем потайно психо-махатматронни оръжия, които да повлияят по такъв безумен начин на Висшите Духове.

Оказа се, че такова нещо няма - махатмите просто искаха да се върнат на Земята - една хубава планета, която отдавна бе пуста откъм хора. Когато времето още съществуваше, те постепенно станаха махатми и се махнаха, бяха над двадесет милиарда...

От ден на безден милионите махатми, желаещи да се върнат на Земята, се увеличаваха. Станаха милиарди.

Тогава Ръководството реши:

"Добре, ще се върнете на Земята! Но задължително след теглене на жребий. Някой ще изтегли да бъде баснословно богат шейх, друг - дете, което да умре от глад, заобиколено от други такива умиращи деца; трети - да бъхта цял живот скучна и убиваща ума му работа, за да може да се храни; четвърти - да е президент на Щатите; и ТАКА НАТАТЪК. БЕЗ ЖРЕБИЙ - НЕ!"

Един от водачите на желаещите обратно развитие махатми отговори:

- Добре! Съгласни сме на жребий! Нали си знаем, че всички ще умрем там - и пак ще се върнем тук. И пак ще теглим жребий. Знаем и още нещо: една игричка на думи. УМ-ИРА - умирането не е смърт, а гняв на ума (от българското "ум" и латинското "ira"). Е, като влезем в Земни условия това няма да го помним, а ще си мислим, че смъртта ни е победила - но какво от това?

И така, Ръководството пусна отново машината-генератор на време и няколко милиарда махатми отново слязоха на Земята. Под вълните на генератора на време те не помнеха, че са махатми.

И историята започна...

...

26.06.2013г. Аеиа

4 коментара:

  1. Тя историята започна, но ти гледай да я довършиш (за такива като мен - наготово )
    :)))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. :)))) имах предвид "историята на човечеството започна", но за довършването не знам как ще бъде, краят на света вече мина ;)))

      Изтриване