четвъртък, 13 юни 2013 г.

Сините човечета крадат истинската история


Огромен процент от планетата Земя е покрит с вода. Каква е логиката извънземните да прескочат океаните и да се насочат за контакти точно на сушата? Особено ако и те са вид водни същества?

От космоса Земята изглежда синя, заради водата...

Да, де, ама цялата планета е покрита с атмосфера, с въздух. Каква е логиката извънземните да прескочат въздуха и да се насочат отново към сушата (земята)?

Имало, разправят, неизвестни за нас същества, които обитавали въздуха. Същества, напълно различни по строеж и замисъл от нас.

И нима познаваме всички същества от океаните? Нима не сме установили, че делфините имат интелект, равен с човешкия? И това равенство, може би, е измислено просто за успокоение на "сапиенса". Защото той не може да живее пряко в природата, трябва му цивилизация. Докато делфините могат, което не им пречи да са умни.

...

Едни сини човечета кацнаха на океанското дъно. Там, в една подводна пещера намериха древни писания на делфините. Писания нестандартни. Бяха инкрустирани, ако може да се употреби тази дума в случая, в ядрата на клетките на растящия от милиарди години в пещерата морски мъх. Човечетата обраха целия мъх. И го изнесоха в неизвестна космическа посока.

Делфините нищо не им направиха - знаеха, че ще порасне нов мъх, който ще носи същата информация, инкрустирана в ядрата му.

Хората дори не подозираха, че Сините изнасят изключително ценни "манускрипти". В тях бе описана цялата истинска история на Вселената, не само на галактиката. Единственото, което ги притесни беше, че "извънземни крадат морска растителност".

Предполагаха, че ще правят от нея хибриди "мъх-човек-синьо".

Делфините мълчаха, подхилвайки се.

...

13.06.2013г. Аеиа

6 коментара:

  1. Щом делфините не са благодарили за рибата :))) не е толкова страшно. Нов мъх ще порасте :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. :))) направо си е смешно, встрани от рибата :)))

      Изтриване
  2. Не съм близка с делфините, а и със сините човечета. Не мога и да плувам. Значи не мога да стигна до манускриптите... Ще си остана неука. Отчаяна работа. Или щастливо безвремие.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Еее, пълно щастие и безвремие няма, същото важи и за отчаянието и невежеството ;) Близка си с мене, а аз съм маскирано синьо човече, няма мърдане! :))))

      Изтриване
  3. Ето къде била истината. А аз колко време я търся ! Кога ще даваш пресконференция или да си запиша час :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. ;))) айде тук ще включим безвремието, без час :)))

      Изтриване