вторник, 9 април 2013 г.

Илюминати, ИлюZIONисти и тъпунгери


Наличието на много напреднала наука и свръхчовешки технологии засега не са направили живота на Земята по-добър. Продължават да умират милиони хора от глад, от войни, от престъпления и всякакви други страдания, наложени "отгоре". А освен хората, страдат и много животни, и растения и всякакви други същества. Божественият ред ли е виновен? Или Космическите закони? Може би - не. Чисто и просто - "човешките" закони са създали системата и те я поддържат. А кой ги е създал тия закони? Кой е определил, че 100% от земните блага трябва да бъдат концентрирани в 1 % от представителите на хомо сапиенс? И другите 99 % трябва да бъдат част от тия "блага" - и ако са нужни - да бачкат, ако не - да умират от глад и т.н. Ами все някой е определил, създал и наложил тоя "закон". Той не се е "самоорганизирал" от Божественото Нищо...

А равнището на науката и технологиите предполагат съществуването на един повсеместно по-добър и достоен живот. Предполагат, ама явно не разполагат.

Масите от хора ли са тъпи, за да не могат да спрат да умират от глад? Или има и нещо друго?

Конспирация ли? Сигурно. Няма как да владеееш и да подчиниш нещо толкова огромно като човечеството, без да направиш конспирация.

Тия, които не вярват в конспирации, между които съм донякъде и аз, вярват в нещо още по-абсурдно - че целият сегашен световен ред се е самоорганизирал!

Че 99 % от хората доброволно са приели да бъдат био- и социо-маса - използвана за бачкане и харчене на изкараното от бачкане.

Ако наистина 1% от човечеството владее основните "блага" и "енергията" - това как може да се обясни по научен път? По логически?

Да, няма логика, но е видно в кого са концентрирани благата - кой ги владее, използва и разпределя. Тогава?

Как става така, че "масите", милиардите, са подчинени на единици и безропотно си гилат в коловоза?

Как ли? Чрез фокуси. Илюзии. Илюминации. И опитни илюзионисти.

Има нещо в конспирацията!

И няма никакво значение дали вярваме или не вярваме в нея. Важното е в кого е властта и кой държи благата и енергията. Ако нямаше "конспирация", необятните земни блага щяха да бъдат по-справедливо разпределени между хората. Науката и висшите технологии щяха да го направят това. Но за жалост и науката се държи от тия, които имат власт и пари. Леко порочничък кръг се получава. Затова ни е такова и дереджето на световно ниво.

Но иначе - конспирация нЕма! :)))

...

09.04.2013г. Аеиа

4 коментара:

  1. Конспирация има и тва е!:))))

    ОтговорИзтриване
  2. Ми няма конспирация :):):) В това, че огромна част от хората от край време са предпочитали да има някой там горе, който да им решава проблемите, докато те чакат решенията да им бъдат спуснати отгоре, няма нищо конспиративно. :):):)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Фил, това, за което говориш, не е ли точно вездесъщата власт на илюзията? ;))) Докато сме податливи на илюзии, никога няма да достигнем масово своя СвръхАз, своя личен Гуру - и ще бъдем податливи на опитни илюзионисти, които знаят как да използват нашето вътрешно заложено, собствено Ръководство, което не го знаем обаче. :)

      Изтриване