неделя, 10 юни 2012 г.

ЦРУ и Медитацията на Оранжевата Роза




Попадайки полуслучайно в състояние на вероятно истинска медитация - когато умът не действа въобще, и нито си представяш нещо, нито си концентриран, нито полузаспал, нито... ами май нищо - получих изневиделица визия на прекрасна, блестяща, кичеста и впечатляваща оранжева роза... Нещо като слънце, но под формата на роза...

По принцип обожавам рози (май на повечето жени това ни е любимото цвете), но, разбира се, си падам най-вече по червени, макар всички цветове да ми харесват. Оранжева харесвам рядко, а и, както казах, думвайки се в гореспоменатото състояние не мислех за съвсем нищо. Нито за рози, нито за вълци, нито за кобри, бабички, деца, мъже, жени, бълхи, черни дупки, светци, пари, кеф, метаболитни процеси, Великденски остров и т.н.

Та, след като ми изгря тази красота, аз, то е ясно, се изкуших да разбера "като какво е това?" и замааалко да включа ума. Тогава щеше да стане неприятно! Всичко щеше да бъде провалено, опростено, усложнено, одобрено и заклеймено. И Розата щеше да си замине по живо по здраво там, откъдето бе дошла. Е, известно време удържах напъна за включване. Това ми помогна да подразбера нещо за Розите - нещо съвсем ново за мен. Което леко ме учуди дори.

...

Всяко едно Същество, всяка една Същност и съответно - групите от приличащи си Същества - живеят в своя, отделна Реалност. Ние, хората, си мислим, че населяваме една Реалност с всичко, което се намира в обкръжението ни и е различно на външен вид от човек - от гама-лъчи и неутрино, през вулкани и язовци, до Вселена, бърборене и кълбовидна мълния. А всъщност само си мислим така. "Всичко останало", макар и да го виждаме около нас, всъщност живее в Различен Свят. И не възприема нашия. Почти винаги. Както и ние неговия. Възприемането на Другите Светове става посредством "разузнавачи", които могат да видят "другите Реалности". И това не са паралелни светове или вселени. Розите в своя си Свят всъщност изглеждат по съвсем различен начин. И той не може да бъде описан в нашия свят, защото всеки един Свят има свои специфични форми, които са абсолютно и само негови си. Т.е. - както за една средностатистическа Роза е невъзможно да разбере какво представлява човешкото геометрично понятие "кръг" например, така Човекът не може изобщо да схване как изглежда аналогът на кръга в Розовото Царство.

Та, Оранжевата Роза била точно такъв "разузнавач". Може би дори - шеф на Розовото ЦРУ (лаская се, де!) Учуди ме, че тя знаеше как изглежда в моите очи, знаеше също как точно виждам по принцип Розите... Доста се смееше над тази визия. "Розата била Кралица на Цветята! Неее! Тя е Кралица на Разузнаването! Неслучайно, освен божествена Красота, имаме и бодли във Вашия Свят. Една част от Нас сме Посредници между Световете..."

Да, Розата е омагьосвала кого ли не! Тя е велик Символ в Нашия Свят. И е толкова хитра и прикрита, че разузнавателните агенции никога не са се сещали да обърнат внимание на тези красиви същества. А е възможно някой човек да ползва услугите им...

Но - който, както се уреди! :)))

...

10.06.2012 г. Соня Петрова - Аеиа




5 коментара:

  1. Хихих да не включвала ума,че да не проваляла всичко.
    Това с ума винаги ме забавлява,как с теб често искаме да го игнорираме,че много ни пречи.
    Ти успяваш май...
    Аз не :(

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Хи хихих, Кайти, и аз не успявам! :))) Само мнооого рядко понякога, както в описания случай. По принцип най-добре е да се подхожда "интердисциплинарно" - т.е. човек да включва всичките си "инструменти" за разбиране на нещата. Умът е само един от тях... :)))

      Изтриване
    2. Сонче,кои са другите инструменти,че ми стана интересно.Аз умея да разбирам само с ум и то разбирането често е със съмнително качество :))))
      За интуиция се сещам,но друго дето да го ползвам има ли ?
      :))

      Изтриване
    3. Опс! Летящата Дева ме хвана в крачка! :))) Да, като инструмент, който обработва влязлата информация и дава решения, наистина основно ползваме Ума и Интуицията. Може би някой по-развит в духовно отношение ползва и други инструменти - например споменатото на майтап от мене при бай Иван "ОМ-Съзнание" и подобни...;) Кайти, накара ме да се замисля! Дано открия нещо по-практично и достъпно! :)))

      Изтриване
    4. Летяща друг път,препъваща се :))
      Ако откриеш нещо подходящо свиркай,имам спешна нужда :)
      Но не голяма, хихихихи (това в контекста на следващия и предишния пост )
      :))

      Изтриване