събота, 5 ноември 2011 г.

Философски камък избухна на детска площадка

     От мястото на събитието: Преди минути на една детска площадка в областен град избухна философски камък! За жалост – жертви няма! Независимо от липсата на жертви, наш репортер се свърза с един от бомбаджиите, малолетния И.Х. От него научихме следните подробности:

     Днес, в непопулярно ранен час И.Х. и приятелите му - А. и Б. - излезли да осъществят ежедневната си дейност на площадката, „Да си играем” – както се изрази лицето И.Х. В процеса на тази дейност тримата намерили някакъв, условно казано – предмет – какъвто никога не били виждали преди. Предметът бил нещо като смес между златен къс, чаша, сокол, яйце и водопад. Съмняваме се, че това описание се дължи по-скоро на вълнението от Взрива, а не толкова на нормална преценка, но – свидетелите преди всичко!

     Тримата малчугани, любители на футбола, започнали, разбира се, игра на топка с намерения предмет. Играта вървяла прекрасно, докато в един момент „топката” взела, че избухнала!
Районът на Взива е отцепен, но има опасност от замърсяване на целия свят с Просветление – отровното вещество, което екипът от учени, дошъл моменталически на мястото на събитието, е изолирал в походната си лаборатория. Учените се съмняват, че от взрива са се отделили и други опасни вещества: любов, доброта, щастие и подобни. Не е доказано със сигурност, но изследванията ще продължат в по-сероизни лаборатории.

     Призоваваме гражданите да се пазят кой как може!

     Това е засега от нас, очаквайте нови включвания!

     СТРОГО ПОВЕРИТЕЛНО!!! Бележка от Редакцията до Управата (информацията е за частно ползване, да не се публикува!): Пълните имена на Малчуганите са съответно: И.Х. – Иисус Христос, А. – Аллах, Б. - Буда. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар