четвъртък, 9 август 2012 г.

Леки заигравки с МОЗЪКА :)






Главният мозък, погледнат отгоре. Видно е, че задните части изглеждат като негово естествено продължение надолу. Кой с какво мисли, има ли целулит и прочие, това са въпроси, които няма да обсъждаме тук.


Мозъчният ствол - същинска ГЪБА! Ето кое поддържа мозъка и определя коя мисъл накъде да прати. Кое му е естественото и напълно симетрично продължение-завършек надолу - няма да казвам! :)


А това е ОСНОВАТА. Видно е за всички, че прилича на относително отдолу погледната ЖЕНА С ТЕСТИСИ... ;)

Едно леко резюменце, без да казвам с какво е спретнато: винаги е добре да имаме едно наум, когато някой твърди, че е много интелигентен, рационален и винаги мисли с мозъка си... :)

PS: От тия заглавиквания най-сетне разбрах нагледно защо толкова висши Учения твърдят, че може и е редно да се получи Просветление, чрез Секс. Мда, ако горното и долното огледални изображения се слеят, става. Но зависи кое ще вземе превес, в повечето случаи само долното се качва нагоре и Просветлението - май не светва...:)

09.08.2012г. Аеиа


14 коментара:

  1. Първо викаш на гъбата гъба, а после те е срам да сравниш ствола със ствола на... ми на гъба, аман от цензура :P

    Иначе доста трябваше да размажа поглед, за да докарам финалното сравнение до това, което описваш :)

    Обаче повече такива статии ни трябват... дупето е разкошно (въпреки ужасните гащи)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Трубадуре, ха хах :)))) Не е точно цензура това с гъбата - все пак, някой може да се обиди, че казвам само "фалос", а не споменавам "клитор", който е същият по форма като фалоса. Т.е. "гъбата" за нечие възприятие може да е и клитор и да ме погнат феминистки организации и т.н. :))))) Последната картинка - това е мозъкът, погледнат отдолу - разположен съвсем огледално и гледащ към женските външни гениталии и част от мъжките - в горната част е "женското", отдолу "топките" са мъжкото - със същия успех, вместо "жена с тестиси", можех да кажа "мъж с вулва", ама не го казвам, де :))))
      И на мен ми хареса дупето, независимо от гащите - във Фейса ми казаха, че, ако то беше с целулит, приликата с главния мозък щяла да е пълна. После стигнах до заключението, че ще използвам лафа: "нямаш и грам целулит по мозъка!" за някой, който изглежда да мисли със задника си...:)))

      Изтриване
    2. Че откога мисълта със задник е обидна, като гледаме масово обществото това си е общочовешка черта, все едно да обидиш някого, че използва краката си, за да ходи. :)
      Да ти кажа, въобще не се сетих за клитора и сега посипвам обилно пепел върху главата си, придобита от жертвоприношението на сексапилни девици (пепелта, де, главата си я намерих от друго място). Просто играех на финес и си викам да я врътна, че не е написала пенис все едно е страшната дума и да замаскирам гъбата като подобно неприемливо за изговаряне нещо :)

      Иначе още ми е трдуно да видя това, което ти, ако си размажа погледа кълбата на мозъка от тази гледна точка напомнят срамните устни (защо им викат срамни, толкова са си привлекателни) - иначе ако не правя никакви очни гимнастики, това дето е под (абдусенса, не знам как е на български) напомня на вулва, гледана отгоре - как се събират устните към цепката, със закачени тестиси за нея, но явно нещо губя форма... едно време виждах гениталии и в гладка стена, а сега... язък ми.

      Изтриване
    3. Хахахах, Труби :)))) Усетих се аз веднага за срамната дума "гъба" ! :))))

      А последната картинка, най-горните две части - това са фронталните лобове - погледнати само те, приличат на вулва - устни, които се сключват към "дупката". Надолу - най-долните две части, които са кръгли и са като от навити жици - това е церебелума (малкия мозък) - той е като тестиси. :) Поне така виждам аз на "стената", де, явно е от лятото и йогата.:))))

      Изтриване
    4. Ако йогата води до подобни видения, ще взема да се запиша, иначе явно говорим за едно и също вече, нищо, че не се разбира, ама аз така пиша коментари, ако успее да се ориентира човек, успее, ако не... не е като да го санкционира някой.

      Иначе освен двете големи полукълба и в средата на мозъка, частта, затисната под ствола и свързана с "тестисите" също напомнят вулвата, само че гледана отгоре, демек от женска гледна точка - когато жената сведе поглед към устните си - горе-долу така ми изглежда центърът?

      Изтриване
    5. Йогата води и до други усещания, не само видения, ама не всички си признават! (смех) :))))
      Да, абсолютно! Тази средна част, за която говориш и която изглежда като устни, погледнати от женска гледна точка, когато я погледнеш наобратно, прилича отново на тестиси, от които надолу излиза пенис (май това е гръбначния мозък) - умален размер, нали? :) Това не съм го споменала в поста. :)

      Изтриване
    6. А трябва, тъй като показва, че в мозъка мъжкото и женското са така преплетени, че е само въпрос на гледна точка какъв точно тип генеталии ще видиш - демек в реалния живот можеш да ореш каквото ти попадне, стига да е пълнолетно и съгласно, без да ти пука от чуждото мнение :)

      Кви усещания - че като гледам йога освен некой засегнат бъбрек от ключица, друго не ми иде на ум :P

      Изтриване
    7. Ха, така излиза с орането! :)))))) А за йогата - това е част от "конспирацията" - да изглежда като мозък, но в него да са скрити форми на откровени гениталии ;))) И оттам - ключицата в бъбрека, вместо други работи едно в друго ;)))

      Изтриване
  2. Това, фалосът де не е хуz?.. В крайна сметка всичко е сгъстена енергия :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Кръстю :)))))) , аз отдавна се каня да те питам дали това твоето "хикс-игрек-зет" не е наистина "хуй" - винаги така го чета! :))) А "хуй" е на славянски пръта, който оре - част от дървеното рало - не друго! ;)))))

      Изтриване
  3. Не е "наистина", но много хора наистина,(на моменти и аз) така го приемат (четат) и няма лошо. Впрочем, знаеш, че това, Истината, няма точна дефиниция, Иисус нищо не отговорил на Пилата, но в една телевизионна реклама на Едно кафе я локализираха поне:"Истината е в пакета!"Т.е...пак опираме до темата (смях)

    ОтговорИзтриване
  4. Сонче, докато чета забавните коментари, чак забравих същността на статията :)
    Мен си ми приличат на всичко описано,ама то зависи и какво ти е в главата :)))
    Викаш да не се фръцкаме много-много, че мислим с главите ( мозъка ) си хехехе.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Абсолютно, Кайти! :))) Грубо казано - долният задник се е качил на главите ни, надупвайки се надменно-подигравателно към Небесата... ;)))

      Изтриване