четвъртък, 5 декември 2013 г.

Промоция на КОСМИЧЕСКО ЛЕГЛО!


"УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ!

САМО ТАЗИ СЕДМИЦА

МОЖЕ ДА ЗАКУПИТЕ НА ПОЛОВИН ЦЕНА

ЦЯЛО ЛЕГЛО!!!

ОТ УНИКАЛЕН КОСМИЧЕСКИ БУТИК!"

...

Дааа, не ми обяснявайте! Знам, че думата "ПРОМОЦИЯ" не значи намаление на цената! Значи популяризиране на "нещо". Затова и не съм я сложила никъде по табелите за половин цена из магазина!

...

Историята на тази партида легла е, меко казано, нестандартна. В склада ми дойде от нищото някакъв извънземен и ми се примоли да взема без пари леглата му, защото иначе той щял много да пострада!

Не знам откъде знаеше, че може да ми повлияе емоционално, т.е. аз да се смиля над него. А дори не знаех откъде идва! И никак не приличаше на човек...

Ама леглата бяха напълно като нашите на вид.

Единствената разлика беше, че лягайки в тях, човек можеше да усети, че лети - съвсем реално! Различни видове летене - по избор, с гласово задвижвано копче. За глухонемите - с тъч-скрийн. И така нататък.

...

Другото странно за мен нещо, бе твърдението на закъсалия извънземен. То се състоеше от следните изречения:

Не се учудвайте на тия летящи легла! Вашето летене - в самолети, делта- и парапланери, хеликоптери, парашути, совалки и подобни, е също чиста проба симулация. Не можете да погледнете зад завесата на своята нереална реалност, затова мислите летенето за истинско.

...

Раздразних се от поучителния му тон, и реших да го питам в саркастичен оттенък:

- А случайно да имате легло, лягайки в което да усетиш съвсем реално, че някой те обича? М?

Извънземният ни най-малко не се смути -

имали такива легла!

...

Каза, че ако успея да продам летящите, щял да ми донесе и обичащи...

А дано!

...

05.12.2013г. Аеиа

8 коментара:

  1. А ако си купя от летящите, ще бъда ли с връзки за обичащите ;)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. !!!!! Разбира се, че да! Даже ще получиш едно безплатно за идеята да прикрепим и това към промоцията! :)))

      Изтриване
  2. То кой прилича на човек вече?Страхувам се да летя когато спя,но обичащо легло за двама бих си взела и без промоцията,директно от доставчика даже ,за да не чакам на опашка...Кой ли ни обича в днешно време ,и сами не се обичаме вече...Лошото е,че всички чудеса се появяват като станем мъдри,което значи стари...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. !!!!!

      Да се надяваме, че дори да не знаем, все някой ни обича, Гинче! :) И че се раждаме стари, а "старостта" е просто наша удобна илюзия, която ни помага да отхвърляме с лека ръка Любовта... Поздрави и благодаря ти за този замислящ коментар! :)

      Изтриване
    2. Нямаш представа че уцели точно в десятката ,това правя ,оправдавам се със старостта ,за да не приема една млада любов

      Изтриване
    3. !!!!!

      Това звучи прекрасно, Гинка! Дано всичко се нареди по възможно най-добрия начин, встрани от оправданията!

      Изтриване
    4. Случайно попаднах на блога докато ровех в нета за нестандартни легла. Като прочетох за летящо легло си спомних, че като дете често сънувах, че лята с леглото ми над София. Като дете имах доста живи и цветни сънища, сега вече явно съзнанието ми е твърде обременено от действителността и не мога така да се отдам на фантазии и сънища. Годините или по-скоро битието убиват детското в нас. Благодаря за поста, успя да ме усмихне искрено :)

      Изтриване
    5. И аз благодаря много за коментара, зарадва ме изключително силно! Успех и най-прекрасни пожелания!

      Изтриване