събота, 7 септември 2013 г.

Грамофон за магии


Седя и медитирам пред виолетово грамофонче...

Аахх, Змия е То...

Змей в растителното царство. Навива своите спирали де що свари, все нагоре. Не винаги го свързват със Змията, нито пък Нея с Грамофончето, но това нищо не означава.

Случайно ли формата на грамофончевия цвят е вид конус - досущ сходна с шапките на магьосниците, факирите, звездобройците, джуджетата и пр.? Знайно е, че първоначално шапката на илюзиониста, преди да се модифицира в цилиндър, също е била конус.

Конусът - една фуния. През нея, освен да се преливат вино или мляко от един съд в друг, може и да се премине от един в друг свят...

И пак случайно ли някои видове грамофончета (най-вече семената им) са психеделични растения?

...

Имаше една градина - оградите й бяха целите обрасли с грамофончета. Дотук нищо особено. Е, с изключение на това, че не всеки може да създаде току-така градина във вселената - да замисли и изпълни/релизира/материализира пръстта, минералите, планетата, бактериите, насекомите, гъбите, дрождите, висшите растения, споровите, бозайниците, птиците, дъжда, кислорода, азота. И всички тия компоненти да ги приведе в перфектен ред и прекрасни взаимоотношения - по начин, който да направи градината възможна.

И в тази, наглед обикновена градина, всяка една фунийка на грамофончевите цветове бе връзка към отделен свят.

Ама ще млъквам, че в последно време няколко души се опитват да подслушват медитациите ми - и току виж изскубали всички грамофончета и обрали всички видими семена! Е, градината от това няма да изчезне, нито връзките към другите светове, ама...

Ваш: Мравката

...

...

07.09.2013г. Аеиа

Няма коментари:

Публикуване на коментар