понеделник, 23 септември 2013 г.

Шпионин на Апокалипсиса?!


Преди дни наши репортери успяха да заснемат самолет, навъртащ се около Слънцето, което от своя страна се криеше зад перести облаци, мислейки, че никой не го вижда.

Но ние знаем - ЦРУ, чрез Сноудън, ни съобщи още през август, че през септември се очаква лелеяния още от първи век след Христа слънчев апокалипсис.

Нашите експерти до един са категорични, че Слънцето затова се крие зад облаци - надява се никой да не го усети - и ЦРУ, и КГБ, и Мъжете в черно, и пр. Всеизвестно е, че перестите облаци са водни съоръжения, конструирани посредством супер-стелт технология, открадната някога от виден земен летец, посетил тоалетна на една инкогнито прелитаща комета.

Криейки се зад тия мистериозни облаци, нашето светило се надява да произведе един напълно законспириран апокалипсис по такъв начин, че никой да не разбере за неговото осъществяване. Това е с цел да се подкопае вярата на народа в средствата за масова информация.

Както се знае от всички, апокалипсис означава откровение, откриване. Книгата, наречена Библия, и по-конкретно един отявлен баламурник, участвал в списването й - Йоан - са нанесли необратима повреда на тази дума, така щото всички по Земята, чувайки "апокалипсис", си представят "край на света", при това ужасяващ. Ето как още от Библията тръгва обичаят да се създава и разпрашава дезинформация!

И след това дълго апокалиптично отклонение, сме длъжни да осведомим нашите верни читатели - Слънцето ще апокалиптира, т.е. ще открие ново средство за информация - и то ще се нарича "средства за индивидуална информация".

Един наш уважаван в световен мащаб пророк отдавна предрече, че средствата за масова информация ще изчезнат напълно.

Май идва времето на изпълнение на това пророчество!

Ако нашите репортери успеят да свалят този самолет, с който започна настоящата статия - надяваме се, че ще получим и споделим с вас още по-голяма информация.

(P.S. както е малко известно, нашите репортери са всестранно надарени - могат и да свалят летящи и шпиониращи самолети... При нужда, разбира се - трябва да се творят новини!)

...

...

23.09.2013г. Аеиа

2 коментара:

  1. Обичам облаците, всякакви видове. Често ги снимам дори. Пък то... гледай ти как не съм видяла някой шпионин около тях :)

    ОтговорИзтриване