вторник, 21 май 2013 г.

Психеделичната Мравка си чеше липсващия език


Това, консенсусната реалност, е празна глупост. Да вземем например така наречената атмосфера. Разправят, че била нещо като сферичен облак, обгърнал Земята, основно с цел да я пази от космически излъчвания. Ама чия е целта, и каква ще да е тази сферична и безкрайна цел? Без конкретна точка-точки?

Слънцето някога било Бог. Сега е просто Слънце. Звезда от някаква невисока величина. Ама без него? Как да стане?

То май е Бог под Прикритие. Атмосферата е лещата, през която той ни гледа и вижда, когато реши, че има нещо за гледане. От друга страна, тази леща ни пречи да го виждаме в пълния му блясък, щото който види бог "бездруго ще умре". Веднъж някакви извънземни искали да откраднат атмосферата-леща. Наложило се с нея да крадат и гравитацията на Земята. Ама покрай това се оказало, че трябва да откраднат и Слънчевата, и цялата галактическа гравитация. Тогава решили да се откажат пространствено-временно и се прехвърлили в квантовите духовни реалности. Мислели, че оттам кражбата би била по-лесна. Обаче се оказало, че "там" атмосфери нямало. Нито като единици за налягане, нито като оптично-дихателни лещи. Решението на това повсеместно нямане било, изглежда, едно: да се трансформират в надземни жители.

Избрали формата, вида, организма и темперамента на мравката.

Общо взето, това е историята на моя род.

Ако видите някъде самотна мравка, не мислете, че се е отлъчила от мравуняка и че е обречена на нещо си. Това може да съм аз, може да са други "от рода".

Ние сме тези, които ползват лещата-атмосфера, за да гледаме Бога и други работи. Какви работи ли? Не е за вярване, ама който може да ползва адекватно лещата, може да вижда-чува-усеща всички мисли на боговете.

Дишането е един от начините за наблюдение и шпиониране на бог. Но то далеч не е достатъчно. И под дишане не се разбира единствено и само сложния физиологичен процес - от приемането на кислорода, през запалването на огъня във всяка клетчица, поддържането му и накрая изкарването му навън, свързан с въглерода. Неее, това не е мистериозният химически брак, макар да прилича на него.

Ама няма да казвам какво, освен дишане, е необходимо за използване на атмосферата по предназначение. Който се интересува - да се обърне към производителя и да иска подробни инструкции за употреба.

Разбира се, почти никой не би направил това. В някои отрязъци от пространство-време-брахмана е имало хора, които са вземали тези инструкции, защото "поискайте и ще ви бъде дадено" и са ги оставяли на видно място, така че и наследниците да ги намират, но наследниците най-често не са ги разчитали като такива, а са мислели, че това са описания на древни култове и прочие измишльотини.

Ама така е, като езикът, т.е. символите, се мени постоянно - това е един от начините, по който Бог се пази от излишни попълзновения и шпионаж. Езикът е едно от най-мощните оръжия, не заради "силата на словото" - най-вече заради постоянната смяна на смисъла на символите. Тук и преводачите не могат да помогнат - защото те владеят само "настоящи" езици. Така да се каже - не знаят езика в пространство-временен-брахман аспект. Центрирани са само в пространството. Не защото така искат.

Еееххх, колко нещица издумах, а тръгнах просто от решението за кражба на атмосферата!

Така става, стигне ли се до "език".

Ваш: Мравката

...

21.05.2013г. Аеиа

6 коментара:

  1. По твоята логика (не че я отричам) и символите на езика на тези инструкции, също би трябвало да са (цитирам) "празна глупост" (ма верно, как една глупост може да е пълна :)) ) Не би трябвало да са конкретни и измерими, следвателно и неопределени. И всеки може да се научи да ги чете или пък никой не може да се научи...знам ли. Понякога размислите ми при теб се завъртат в кръг без изход :))
    Хайде, чакам те при моите птици, да си почешем езиците :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Кайти, хаха :)))) Хубаво е да се стига до такъв кръг без изход - това е, както го описват, почти като нещо безсмислено, което се мисли за абсолютно вярно - то тръгва по своя път и върви, докато не стигне до края си - където самО се унищожава. Като уроборос - змията, захапала опашката си например. Или като човек, който е убеден, че земята е плоска - и тръгва, за да (си) докаже, че в един момент ще падне. Но не пада и сам се убеждава, че "не е плоска". Но успява да го разбере и осмисли, защото е отишъл до края на глупостта си. ;) Да, думите в инструкцията също са символи, т.е. не са истината. Може би тук инструкцията не е от думи, нито някакви символи, а е самата Реалност - ама Мравчо обича да се заяжда с езика :)))))

      Изтриване
  2. Е, сега вече всичко разбрах, значи тебе съм виждала да влачиш някой скакауец, сто пъти по-тежък от тебе. Че не се и потиш! Понякога се опитвам да ти помогна, на известно разстояние по твоята посока, но ти пускаш скакауеца и бягаш през глава...
    А сега остави пространство-време-брахманския аспект и кажи какво искаш да кажеш - аз съм простичко устроена и "от девет кладенеца вода" никак не ми помага. А виж до края на глупостта не мога да отида, щото моите са безкрайни :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Акаша Гранде, то точно това е - независимо, че нещо е бекрайно, стигне ли то самото (не ти) до безкрая си, ще се види в цялост и ще му присветне. :))) Майтап, де, тия неща са необясними - докато мъкнех скакалеца, и после бягах от придошлите помощници, ми просветна, че атмосферата е леща, през която може да се гледа. И оттам - другото. Няма логика, това са медитации просто. И, да припомня, за вярата нищо не каза, аааа! Поздрави! :)

      Изтриване
    2. Врабеца ти е мноо готин, един такъв дрипав, но много горд, което му помага единствено като идва да го храня у дома. Дай, Боже, на всеки врабец - благодетел :))Поздрави и от мен!

      Трябва да си купим акациев мед - докато има мед и докато има пчели.

      Изтриване
  3. Днес съм на вълна целувки - Оди чЕти :))

    ОтговорИзтриване