понеделник, 28 май 2012 г.

Теле-секс, йога, политика и...бай Иван




Бай Иван се подготвяше кротко за сутрешния си йога сеанс. Майският изгрев напираше да се осъществи, птиците сътворяваха хармоничен шум - изобщо, всичко бе съвсем стандартно и обичайно - едно и също в продължение на повече от петдесет години. От толкова той практикуваше йога и някак майските утрини, а и другомесечните, вече му се сливаха в едно общо съзвучие, състоящо се от един, максимум два, звука...

Но когато бай Иван застана в поза "щъркел" - прав на един крак, с другия извит и докоснал с ходило корема му и с вдигнати право нагоре ръце, сключени към небето - той ненадейно чу, или усети, или видя, или вкуси още един звук! Това се случваше за първи път от над половин век насам! Още преди да разбере какво точно се случва, бай Иван осъзна, че това майско утро ще бъде различно. После се задълба в нововъзникналия звук - явно Праната бе решила да му подаде нещо съвсем ново.

"С упорство към успех!" - каза си самоиронично йогинът и престана да обръща внимание на новопоявилото се "нещо" - тренираната му психика, или Душа, или "Кой-Знае-Какво" знаеше, че нещата така или иначе ще се случат - и е мнооого по-добре да ги оставиш на самотек, отколкото да си блъскаш главата в нескопосани и винаги неуспешни опити да ги обясниш, изясниш, пронумероваш, прошнуроваш и прочЕе житейска безхартийна бумащина...

Сеансът приключи и шестдесет и пет годишният, но изглеждащ много по-млад бай Иван, се подготви за излизане. Днес, както и всеки божи ден, той имаше да провежда часове по йога. За целта излезе от къщи и се насочи към залата, в която провеждаше часовете си.

В осем и половина започна първият йога-час. Групата се състоеше от седем жени на различни възрасти и с различно социално, семейно, професионално и така нататък положение.

Бай Иван, както и по време на посрещането на майското утро, не очакваше нищо ново и по-различно. Знаеше, че след малко Праната щеше да зациркулира бясно и че съответните чакри на участниците щяха да запулсират в полумистичен синхрон. Което пък, от своя страна, щеше да доведе до поредното осезателно усещане, че той, бай ти Иван, е много привлекателен. Но, в качеството си на гуру, е достоен за уважение - единственият коз, който възпираше неговите ученички да му се нахвърлят във вакханалоиден праничен пристъп.

...

Да, бай Иван беше изпитал, проучил и усвоил всички номера на Праната. Знаеше, че половината от неговите ученички посещаваха часовете му, защото бяха силно сексуално привързани към него - без въобще да са имали някога взаимни сексуални контакти. А и някои от учениците му от мъжки род - също - без изобщо преди това да са имали някога взаимно и невзаимно хомосексуални наклонности. Просто Праната действаше по този начин. Затова нямаше нищо чудно, че обвиняват тоя и оня известен гуру или учител в сексуални злоупотреби. Бай Иван беше убеден, че повечето от тези клевети са продиктувани не от реални действия и злоупотреби на учителите, а от игричките на Праната, на които не всеки ученик можеше да устои, без да извърши куп глупости, част от които беше именно оклеветяването на Гуру...

Е, разбира се, имаше учители, които се оказваха по-слаби от Праната и се впускаха в необуздани щуротии. Бай Иван също в началото, когато усети какво е действието на тази недоказана от науката Сила, се поддаде на няколко пъти. Но после успя да я овладее и канализира по такъв изкусен начин, че вече над тридесет години беше физически, психически и пранично верен на жена си, с която живееше от тридесет и една години в щастлив и успешен брак...

...

Сеансът започна. Всичко наистина си течеше според очакванията на бай Иван. Когато се появи онзи, новият, звук. "Опа!" - едва успя да си подвикне наум гуру-то, и четири от седемте ученички се заизвиваха на постелките - видимо изпаднали или въздигнати в сякаш долетели от Нищото ... полиоргазми...

Другите три, неизпитващи оргазъм ученички, гледаха учудено колегите си, и сякаш, покрай интереса, се долавяше и немалка доза завист в пранизираните им погледи.

Бай Иван не знаеше какво да направи, искаше му се да вникне в прана-ситуацията и да разбере какво точно става, но трябваше да довърши сеанса с другите три ученички. И той наистина го довърши успешно на фона на гърчещите се, викащи, стенещи и прочие госпожи. С края на йога-часа, дойде краят и на полиоргазмите. Изпиталите ги ученички гледаха в още по-голям захлас гуру, запътвайки се към съблекалните. Бай Иван също гледаше след тях, замислено гладейки брадата си...

...

След часа Йогинът бе поканен на предизборно събрание. Той въобще не се занимаваше с политика, но бе решил да угоди, приемайки поканата на свой дългогодишен ученик и последовател, изявен член на една от водещите партии, която бе излъчила многообещаваща кандидат-президентка. Очакваше се тя да победи на предстоящите избори с голямо мнозинство.

Бай Иван пристигна съвсем навреме и се настани в средата на залата. Малко след него се появиха кандидат-президентката и свитата й, които заеха местата си на издигнатата маса пред многобройната публика. Събранието започна. Жената, кандидат за президент, видимо попреминала средната възраст, облечена в строг бизнес-костюм, и с нищо невпечатляваща, т.е. нито грозна, нито красива, започна речта си. Хората от публиката мълчаха, но видимо скучаеха - както често се случва на такива събрания. Скуката им обаче изчезна като погълната от черна дупка, когато кандидат-президентката се качи на масата, легна, и, то е ясно - започна да се гърчи и да издава звуци, съвсем характерни за жена в оргазъм. При това - поли!

...

Бай Иван най-сетне разбра какво става. Благодареше мислено на Бог, че никой от присъстващите на знае и не може да узнае, че той е виновникът за наблюдаваното "чрезвичайно" събитие.

...

Не е нужно да казваме, че кандидат-президентката бе премахната от листата на кандидатите и изобщо от партийната листа още по време на протичането на поли-оргазма й. Но можем да споменем, че след този случай тя за първи път разбра какво е да си жена, заряза политиката и стана една от най-известните световни красавици, борещи се за правата на детето и постигнали много в тази и други алтруистични области.

Бай Иван пък разбра, че с Праната шега не бива и че не е много добре да бъдеш убеден, че си я овладял напълно. Защото точно в момента на най-голямата ти убеденост, тя, вместо желаната от теб теле-кинеза, ще ти предостави възможност да правиш теле-секс - секс от разстояние, против волята ти дори - стига наоколо да има незадоволени в сексуално и пранично отношение люде...

28.05.2012г. Соня Петрова - Аеиа


10 коментара:

  1. Отговори
    1. Благодаря ти, Гуени! :) Поздрави и много Прана! :)))

      Изтриване
  2. Уха как ме стресна тази Прана и преспективите,които предлага,ако не се внимава :)
    Това е яко :
    "и е мнооого по-добре да ги оставиш на самотек, отколкото да си блъскаш главата в нескопосани и винаги неуспешни опити да ги обясниш, изясниш, пронумероваш, прошнуроваш и прочЕе житейска безхартийна бумащина... "
    Поздрави !

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти, Кайти! :) Праната е интересно "явление", без майтап, това може да го разбере всеки, който се занимава с йога и подобни техники - какви ли не работи може да предизвика, бетер наркотично вещество...:)

      Изтриване
  3. Освен да направим един инициативен комитет за ТВ канал на бай Иван - не виждам друга пола от уменията му. 5-6 жени си е направо разпиляване на дребно на висшата енергия! Интернет не е достъпен за всички, а ТВ е :) Това ще бъде жестока конкуренция на сапун-сериалите, а за печалбата от реклами за хигиенни и всякакви мат'риали, направо не ми се мисли!
    Ето ти бизнес-ниша в тия трудни времена. Я, говори с бай ти Ивана, Сонче:)))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ха хахахах, Тили, ще падна от смях с тебе! :)))))))) Това с инициативния комитет направо ме хвърли в праничния джаз!!! :)))))) Май наистина ще проведа някой и друг разговор с бай ти Ивана! :)))))

      Изтриване
  4. Струва ми се, че този бай Иван съвсем лесно може да надскочи по рейтинг великият и неустоим ББ и тогава - след всички тв изяви - предвиждам такъв живот! Направо

    Happy Nation;):)

    http://www.youtube.com/watch?v=bB9cnSQ0tFI

    Поздрави, Магична Соня ( пранична Соня;))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Дора-Марта, хахахах! :)))) Със сигурност ще го надскочи, жалкото е, че надали ще се съгласи да го направи! :))))) Откога не бях слушала тази песен, благодаря ти!

      Изтриване